Stránka 1 z 2

Losos

PříspěvekNapsal: 05 bře 2016, 13:32
od Brutzel-Svejk
Co mám dnes k obědu.
Losos s černým kořenem v besamelove omáčce. Příloha nudle s chilli a česnekem.

20160304_184230_Richtone(HDR).jpg

Re: Losos

PříspěvekNapsal: 05 bře 2016, 14:09
od drobek
Tak to je krásné, HP
my dnes jedli co lednice dala. Anička čtvrt pečeného kuřete a já měl uzené, žampiony, zelí a italské široké nudle, vše zamíchané a ohřáté. ddd
A zítra? Ještě nevím. ???

Re: Losos

PříspěvekNapsal: 05 bře 2016, 14:43
od parles
Moc pěkné! Líbí se mi ty přílohy a taky to, že se ryba nekoupe v žádné omáčce.
Já jsem dnes měl k obědu Eisbein mit Sauerkraut in Roemer Topf, čili Vepřové koleno pečené na kyselém zelí v římském hrnci. S brambory vařenými ve slupce. Taky dobré! BB

Re: Losos

PříspěvekNapsal: 05 bře 2016, 15:49
od Brutzel-Svejk
Rybu mám nejraději extra. Aspoň si ji můžu vychutnat a samozřejmě bez panady.
HP

Re: Losos

PříspěvekNapsal: 05 bře 2016, 15:57
od drobek
To já taky, různé omáčky se mi tlučou s chutí ryby. Na rybu jen citron, abych měl chuť masa a ne majdy.