Co mám dnes k obědu. Losos s černým kořenem v besamelove omáčce. Příloha nudle s chilli a česnekem.
Re: Losos
Napsal: 05 bře 2016, 14:09
od drobek
Tak to je krásné, my dnes jedli co lednice dala. Anička čtvrt pečeného kuřete a já měl uzené, žampiony, zelí a italské široké nudle, vše zamíchané a ohřáté. A zítra? Ještě nevím.
Re: Losos
Napsal: 05 bře 2016, 14:43
od parles
Moc pěkné! Líbí se mi ty přílohy a taky to, že se ryba nekoupe v žádné omáčce. Já jsem dnes měl k obědu Eisbein mit Sauerkraut in Roemer Topf, čili Vepřové koleno pečené na kyselém zelí v římském hrnci. S brambory vařenými ve slupce. Taky dobré!
Re: Losos
Napsal: 05 bře 2016, 15:49
od Brutzel-Svejk
Rybu mám nejraději extra. Aspoň si ji můžu vychutnat a samozřejmě bez panady.
Re: Losos
Napsal: 05 bře 2016, 15:57
od drobek
To já taky, různé omáčky se mi tlučou s chutí ryby. Na rybu jen citron, abych měl chuť masa a ne majdy.