Cheeseburger v salátu

Cheeseburger v salátu

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 17:46

Cheeseburger v salátu
Podle Rachel Rey

Suroviny:
3/4 kg mleté svíčkové, asi15%tuku
1 ledový salát,na čtvrtky rozkrojený a rozebraný na salátové „pohárky“
1/2 malé bílé nebo žluté cibule, drobně nakrájené
1/4 kg ostrého čedaru, drobně nakrájeného, nebo hrubě nastrouhaného
2 lžíce hořčice
2 lžíc kečupu
2 rajčata nasekaná
2 velké kyselé okurky, nakrájené
Extra panenský olivový olej
sůl a černý pepř

Postup:
Gril rozehřejte na středně vysokou teplotu. V míse zkombinujte maso s cibulí, kečupem a hořčicí.
Rost pokropte olejem aby se Cheeseburger nepřilepily a grilujte 3 minuty s každé strany.
Potom na ně dejte sýr, přiklopte a nechte sýr roztavit.
Servírujte na listech salátu, s rajčaty a okurkou navrchu.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1101
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Recepty na hamburgery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x