Beskydská fazolačka
![Příspěvek Příspěvek](./styles/proFormell/imageset/icon_post_target.gif)
Suroviny:
150 g strakatých fazolí,
300 g uzené krkovice nebo bůčku,
250 g kyselého zelí,
200 g kysané smetany,
2 polévkové lžíce hladké mouky,
sůl,
pepř
Popis přípravy:
V jednom litru vody uvaříme do měkka fazole. V druhém hrnci v jednom litru vody uvaříme uzené a zelí. Měkké maso vyjmeme, pokrájíme na kousky a vše slijeme dohromady. Polévku zahustíme smetanou, ve které zamícháme hladkou mouku. Dochutíme. Podáváme s chlebem.
![hapa HP](./images/smilies/hapahapa.gif)
150 g strakatých fazolí,
300 g uzené krkovice nebo bůčku,
250 g kyselého zelí,
200 g kysané smetany,
2 polévkové lžíce hladké mouky,
sůl,
pepř
Popis přípravy:
V jednom litru vody uvaříme do měkka fazole. V druhém hrnci v jednom litru vody uvaříme uzené a zelí. Měkké maso vyjmeme, pokrájíme na kousky a vše slijeme dohromady. Polévku zahustíme smetanou, ve které zamícháme hladkou mouku. Dochutíme. Podáváme s chlebem.
![hapa HP](./images/smilies/hapahapa.gif)