Stránka 1 z 1

Taková obyčejná tatarka

PříspěvekNapsal: 14 lis 2010, 17:26
od drobek
tohle mně naučil jeden profesionál, je to skoro stejně rychlé jako vyndat ji hotovou z lednice.

Množství jsou pro dva lidi, víc nás není:

2 lžíce majonézy, u nás jiná než ochucená není.
1 naložená okurka asi 5 - 6 cm dlouhá
asi 1 pingpongový míček cibule

Všecho to šoupnu do nádobky a ponorným mixerem zpracuju. Někdy víc nahrubo, někdy míň :?
Pak přidám trochu bílého vína, když není po ruce tak mléko a znova projedu mixerem na hustotu, co zrovna chci.

Nenáročné, rychlé, a z pravých domácích surovin. No domácích, udělat majonézu z oleje a žloutku by taky šlo, ale to už zabere čas a majonéza je v lednici pořád.