Ananasový salát

Ananasový salát
Jacques Pépin, kdysi osobní kuchař presidenta DeGaula
Ananas
med
dobrý třtinový rum nebo Bacardi (ne tuzemák!)
limetková šťáva
Ananas zvenku okrájejte, rozčtvrťte podél, vyřízněte tvrdé jádro a nakrájejte na plátky napříč.
Pak je skládejte do mísy a prolévejte jemně medem, rumem a limetkovou šťávou.
Nechte hodinu odpočinout v pokojové teplotě.
Malá poznámka: Samozřejmě můžete použít ananas z kompotu, ale bez šťávy, tu pak vhodně nakombinujete do BBQ omáčky nebo do marinády.
Jacques Pépin, kdysi osobní kuchař presidenta DeGaula
Ananas
med
dobrý třtinový rum nebo Bacardi (ne tuzemák!)
limetková šťáva
Ananas zvenku okrájejte, rozčtvrťte podél, vyřízněte tvrdé jádro a nakrájejte na plátky napříč.
Pak je skládejte do mísy a prolévejte jemně medem, rumem a limetkovou šťávou.
Nechte hodinu odpočinout v pokojové teplotě.
Malá poznámka: Samozřejmě můžete použít ananas z kompotu, ale bez šťávy, tu pak vhodně nakombinujete do BBQ omáčky nebo do marinády.