Milánský řízek

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Milánský řízek

Příspěvekod Mánek » 10 srp 2017, 06:17

Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (46.15 KiB) Zobrazeno 7682 krát


Suroviny:
800 g telecí kýty nebo krůtího prsa,
2 vejce,
hladká mouka,
80 g strouhaného parmazánu,
sůl,
mletý bílý pepř,
150 g másla na smažení,
citron nebo nakládané okurky

Popis přípravy:
Máslo přepustíme a scedíme. Z vajec, parmazánu a mouky vymícháme hladké těstíčko. Maso nakrájíme přes vlákno na řízky, které přes folii naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v těstíčku a smažíme na přepuštěném másle dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a kouskem citronu, nebo nakládanou okurkou.

HP
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Zpět na Hovězí maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x