Stránka 1 z 1

Milánský řízek

PříspěvekNapsal: 10 srp 2017, 06:17
od Mánek
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (46.15 KiB) Zobrazeno 7683 krát


Suroviny:
800 g telecí kýty nebo krůtího prsa,
2 vejce,
hladká mouka,
80 g strouhaného parmazánu,
sůl,
mletý bílý pepř,
150 g másla na smažení,
citron nebo nakládané okurky

Popis přípravy:
Máslo přepustíme a scedíme. Z vajec, parmazánu a mouky vymícháme hladké těstíčko. Maso nakrájíme přes vlákno na řízky, které přes folii naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v těstíčku a smažíme na přepuštěném másle dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší a kouskem citronu, nebo nakládanou okurkou.

HP