Stránka 3 z 4

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 29 črc 2013, 19:20
od Mirďa
Drobek má pravdu, v obchodě jej mám, ale dalo to celkem hledání než jeden našel kvalitní výrobek. Vlastně mi ho doporučil p. Čadil - nynější šéf kuchař hotelu Park In v Ostravě, který vařil u Pauluse v době kdy dostali Michelinskou hvězdu. Ten chlap je prostě skvělý! Loni u mě kupoval gril a tak slovo dalo slovo a já se byl podívat na jeho kurz grilování, který pořádal na hotelu. V průběhu kurzu zjistil že tekutý kouř mu došel a nikdo jej neobjednal, tak se zeptal jestli něco na obchodě mám, ať dovezu a zachráním tím situaci. Samo že jsem skočil do auta a za chvíli byl zpět se všemi druhy kouře, které jsem danou dobu měl v obchodě. Bylo jich asi 6 a všechny mi během minuty hodil do popelnice neb jeho chuťovým poharkům nevyhovovaly. Situaci jsem nezachránil, ale dostal jsem tím typ na zdroj tekutého kouře, který prošel Michelinskou kuchyni a sám jej používám ke spokojenosti všech strávníků. V podstatě Drobek nejlépe poreferuje zdali je kouř tak dobrý, protože Drobek Vám to vážení neřekl, ale je to Michelinský agent

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 29 črc 2013, 20:19
od Mánek
I ten jeden, on se nezdá, ale je to kus!!! :P

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 20 říj 2014, 13:25
od PetraMopalska
Mohl bys tohle trochu víc rozvést?

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 21 říj 2014, 09:16
od drobek
HP Je dobrý, schvaluju použití HP aaa

Re: Pulled pork (trhané vepřové) v troubě

PříspěvekNapsal: 07 kvě 2016, 14:54
od j3david
Tak jsem si to dneska vyzkoušel - tvrdě klasicky v grilu .... no mana nebeská. Pro obrovský úspěch budu brzo opakovat.