Brambory pečené v bůčku – Ziemniaki Pieczone w Boczku z Mor

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Brambory pečené v bůčku – Ziemniaki Pieczone w Boczku z Mor

Příspěvekod gmp » 23 led 2011, 14:08

Brambory pečené v bůčku – Ziemniaki Pieczone w Boczku z Morską Solą, Rozmarynem i Papryką

Skladniky:
12 brambor střední velikosti
24 plátků bůčku nebo slaniny
½ KL sušeného rozmarýnu
černý pepř, mletý – přiměřeně
hrubou sůl
½ KL červené papriky – sladké
olej

Brambory oloupu, nebo oškrábu. Každou bramboru povinu dvěma plátky uzeného bůčku a uložím do žáruvzdorné mísy nebo pekáčku. Nejraději to dávám do takové staré, vypečené (nejde o charakter) pánvičky bez ručky. Posypu hrubou solí, rozmarýnem, pepřem a pokapu olejem. Peču na 180, něco přes hodinu dokaváde brambory nezměknou. Po dobu pečení několikráte obrátím, ale opatrně.
Miloš
Uživatelský avatar
gmp
Kuchař
 
Příspěvky: 67
Registrován: 10 lis 2010, 21:26

Re: Brambory pečené v bůčku – Ziemniaki Pieczone w Boczku z

Příspěvekod parles » 21 bře 2011, 11:47

No, jistě dobré, ale špatně zařazené! Bůček je maso, dobré maso. A není ho tam zas tak moc málo. CC
To nejlepší teprve přijde!
Uživatelský avatar
parles
Grillmeister
 
Příspěvky: 195
Registrován: 05 lis 2010, 08:21
Bydliště: Děčín

Re: Brambory pečené v bůčku – Ziemniaki Pieczone w Boczku z

Příspěvekod Mánek » 21 bře 2011, 17:18

Neva,přehodíme! :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun


Zpět na Vepřové maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x