od Mirďa » 29 črc 2013, 19:20
Drobek má pravdu, v obchodě jej mám, ale dalo to celkem hledání než jeden našel kvalitní výrobek. Vlastně mi ho doporučil p. Čadil - nynější šéf kuchař hotelu Park In v Ostravě, který vařil u Pauluse v době kdy dostali Michelinskou hvězdu. Ten chlap je prostě skvělý! Loni u mě kupoval gril a tak slovo dalo slovo a já se byl podívat na jeho kurz grilování, který pořádal na hotelu. V průběhu kurzu zjistil že tekutý kouř mu došel a nikdo jej neobjednal, tak se zeptal jestli něco na obchodě mám, ať dovezu a zachráním tím situaci. Samo že jsem skočil do auta a za chvíli byl zpět se všemi druhy kouře, které jsem danou dobu měl v obchodě. Bylo jich asi 6 a všechny mi během minuty hodil do popelnice neb jeho chuťovým poharkům nevyhovovaly. Situaci jsem nezachránil, ale dostal jsem tím typ na zdroj tekutého kouře, který prošel Michelinskou kuchyni a sám jej používám ke spokojenosti všech strávníků. V podstatě Drobek nejlépe poreferuje zdali je kouř tak dobrý, protože Drobek Vám to vážení neřekl, ale je to Michelinský agent