Nevím jak to přesněji popsat a nevím do jaké kuchyně to zařadit, zda domácí nebo cizí.
4 porce pro hladové.
4 Kuřecí prsa bez kůže a kostí
2 rajčata na kostičky, netřeba loupat
2 bílé papriky na nudličky nakrájené
1 větší až velká cibule na céčka nakrájená
olej
trocha vody
plechovka kokosového mléka
lžíce obyčejné hořčice
hladká mouka
sůl a pepř
Kuřata nakrájíme asi tak na jednohubkové kousky, opečeme na oleji a vyndáme.
Pak do oleje vložíme cibuli a papriky. Až papriky trochu změknou vrátíme maso, podlijeme trochou vody a dusíme až je to skoro hotové.
Pak přidáme rajčata, jinak by se nechutně rozvařila, přidáme kokosové mléko a lžíci hořčice.
Za varu zaprášíme přes sítko mohou, přikryjeme pokličkou a necháme „zapařit“ až mouka zmizí. Promícháme, necháme ještě chvíli provařit.
K tomu jsou snad nejlepší těstoviny Fusilli, takové ty spirálky, krásně v nich ta omáčka drží, ale to samozřejmě není podmínka. Náhle doma nebyly a mašličky Farfalle skvěle zastoupily.