Kuře Monterrey

1 kuře na díly rozebrané
15 dkg mouky
2 vejce
2 dl mléka
60 g strouhaného eidamu
Postup:
Kuře 20 minut povaříme v osolené vodě, vyjme, částečně odkostíme a obalíme v mouce. Ze zbylé mouky, mléka a sýra uděláme těstíčko.
V něm kuře namáčíme a zvolna smažíme dozlatova.
V Americku se podává s hnědou omáčkou, vývarem rozvařenou tmavou jíškou.
Pro nás je to lepší jen s máslem.
A k tomu máme rádi bramborovou kaši.
15 dkg mouky
2 vejce
2 dl mléka
60 g strouhaného eidamu
Postup:
Kuře 20 minut povaříme v osolené vodě, vyjme, částečně odkostíme a obalíme v mouce. Ze zbylé mouky, mléka a sýra uděláme těstíčko.
V něm kuře namáčíme a zvolna smažíme dozlatova.
V Americku se podává s hnědou omáčkou, vývarem rozvařenou tmavou jíškou.
Pro nás je to lepší jen s máslem.
A k tomu máme rádi bramborovou kaši.