Stránka 2 z 2

Re: Francouzské brambory

PříspěvekNapsal: 26 lis 2010, 22:47
od drobek
Díky Dag, s tím už se dá něco dělat. :AB Philadelpia, to je jako hodně tuhé žervé, sourcream, to je zakysaná šlehačka hustoty jogurtu, já tím třeba ředím tu Philadelpia když dělám budapešťskou, no a sůl tu máme naštěstí taky. Tak, a ž vím jak nahradit Lučinu v téhle zemi hojnosti. :AD

Re: Francouzské brambory

PříspěvekNapsal: 28 lis 2010, 10:53
od iva
Dag, Drobku, na Lučině je psáno, že je to smetanový termizovaný sýr - 36% sušiny a 25,5% tuku. Proto mne napadla ta Philadelphia. Jednou jsem ji koupila a připadala mi hodně podobná Lučině.

Re: Francouzské brambory

PříspěvekNapsal: 26 bře 2011, 17:22
od Dag
Hodí se a moc dobře se hodí i na čas předvelikonoční.
Byla to Ivo dobrota

Re: Francouzské brambory

PříspěvekNapsal: 15 čer 2011, 16:15
od Haness
Lučinu jde dobře nahradit italským sýrem Riccotta (ten určitě půjde v USA sehnat) který se prodává podobně jako lučina v kelímcích. Akorát je dobré ho po přidání trošku osolit, protože je s Lučinou rozdílný v tom že není solený.