Stránka 2 z 3

Re: Příprava klasického taženého štrůdlu z Vídně

PříspěvekNapsal: 28 pro 2010, 22:58
od Mánek
Pro mouku si chodím přímo do mlýna, je to o sakra velké poznání jiná mouka, než z marketů!

A odvážný? Jo, to já zase jsem! Nejlíp je to poznat na tom, že po 36 letech stále ještě žiju ze stejnou ženou!!!

:AD banan;

Re: Příprava klasického taženého štrůdlu z Vídně

PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 01:24
od drobek
Tak to jsem srab, já jen 32

Re: Příprava klasického taženého štrůdlu z Vídně

PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 08:12
od Dag
Jakou máš Švejku mašinku na kvalitní mouku?
Jinak, pánové, co takhle přiznat jak statečné musejí být Vaše ženy. Sláva jim.

Re: Příprava klasického taženého štrůdlu z Vídně

PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 10:49
od Mánek
Ženy jsou velmi statečné, to jo, a my odvážní, že jsme do toho šli! A s úsměvem, páč jsme netušili, co nás čeká!!! :lol:

Ostatně je fakt, že jsme mohli dopadnout i daleko hůř, že... :D

Re: Příprava klasického taženého štrůdlu z Vídně

PříspěvekNapsal: 29 pro 2010, 11:28
od Brutzel-Svejk
Dag píše:Jakou máš Švejku mašinku na kvalitní mouku?
Jinak, pánové, co takhle přiznat jak statečné musejí být Vaše ženy. Sláva jim.


Neni na mouku , ale na hneteni apod. Kenwood Major Titanium