Hasičská-Salsy a zeleniny za studena

Hasičská-Salsy a zeleniny za studena

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 20 srp 2010, 21:30

Hasičská salsa
podle Douga Biggse

Suroviny:
4 kg oloupaných rajčat, nasekaných, mohou být z plechovky
1 větší hrst petrželky
1 větší cibule, usekaná nadrobno
1 svazek zelených cibulí, nasekaných
6 jalapeňo papriček, usekaných (můžete nahradit feferonkami)
1 lžíce soli
1 lžíce pepře
3 stroužky česneku, utřené
1 lžíce cayanského pepře

Vše smíchejte a nechte odstát, pustit šťávu a chuti promísit.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron

x