Mánku, je to kráásné.
Dag, chybička se vloudila, neboj, není to poslední v životě.
Já mám taky zážitky. Tenhle týden bylo v hospodě české menu a spadlo to na mně, samozřejmě:
Hovězí polévka s celestýnskými nudlemi - no, to je jednoduché.
Svíčková, dělal jsem ji podle receptu co mi poslal Bunter, a protože to bylo výborné, odzkoušel jsem ho a přidám. Vtip je v tom, že se to dělá v jednom dni, ale je to svíčková, nikoli na smetaně. Jo a bylo to z 5 kg masa!
Moravský vrabec, taky Bunterův recept, taky z 5 kg masa, ten recept tu je v povídání, vřele doporučuju, ono to totiž není suché jako hospodští vrabci. Samozřejmě se zelím, ale kvůli zjednodušení houskové, vlastně chlebové knedlíky, jen s práškem do pečiva. Taky jednoduchost sama.
Koblihy jako moučník, české, protože jsou stejné jako polské, tak to šéf umí a neplet jsem se mu do toho.
Kde já se tohle naučil???