Kebab z krocana (kanadská specialita)

Kebab z krocana (kanadská specialita)

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 srp 2010, 18:08

Kebab z krocana
Kanadská specialita od Honzy Hurycha Recept je pro 3/4 kg krocaních prsou či stehen

Marináda:
1/4 šálku oleje,
1/4 šálku citronové šťávy (nebo lime)
1 čajová žička čili (chili) prášku
půl čajové lžičky česnekového prášku
sůl

Vše smíchejte, do toho vložte krocana na kostky (o straně asi 2,5 cm), dále 2 cukiny, 2 zelené papriky, 2 cibule, to vše rozkrájené tak, aby se dalo napichovat na špejle a nechte marinovat nejméně 2 hodiny, nejlépe přes noc. Napíchej vše na špejle (můžeš přidat i malá rajčata a houby). Opékej asi 15 minut.

Jiná marináda:
citronová šťáva (půl šálku)
olej (2/3 šálku)
rajský protlak (1/4 šálku)
pepř,
stroužek česneku,
něco pálivé papriky (nebo tabasco)

marinujte 2 hodiny, nejlépe přes noc.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Drůbeží maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x