Hovězí s ananasovým chutney

Hovězí s ananasovým chutney

Příspěvekod drobek » 22 srp 2010, 22:31

Hovězí s ananasovým chutney

1 1/2 - 2 kg zadního hovězího

Na ananasové chutney (čatní):
22 dkg (8 oz) drceného ananasového kompotu
1/4 hrnku A-1 sauce, nebo jiné (viz sekce sauce).
1 1/2 lžičky usekaného čerstvého zázvoru
1 lžička kari
1/4 lžičky mletého nového koření nebo hřebíčku
2 stroužky česneku, utřené
1 zelená cibule, nasekaná
1 - 2 jalapeňo papričky, nebo feferonky, nebo 1/2 lžičky cayanského pepře

Smíchejte všechno na chutney, včetně šťávy z kompotu. Tím pomažte maso v nekovové nádobě a nechte přes noc marinovat.
Pečte zvolna a při pečení potírejte omáčkou. Po dopečení nechte 10 minut odležet, krájejte pochopitelně napříč vlákna.
Zbylou omáčku dejte do hrnku, svařte a tím ještě polijte maso na míse.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

x