Ingredience:
4 filety z pangase,
4 lžíce majonézy,
libovolné koření na ryby,
hladká mouka,
sůl,
barevný pepř
olej na smažení
Bramborovo-cuketové pyré:
400 g brambor,
400 g cukety,
1 lžíce másla,
sůl
Popis přípravy:
Filety omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme. Každý rybí filet potřeme z obou stran majonézou a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme olej a zvolna smažíme dočervena z každé strany.
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a vaříme v osolené vodě do poloměkka. Poté přidáme oloupanou a na stejně velké kousky jako brambory nakrájenou cuketu a dovaříme doměkka. Vodu slijeme, přidáme máslo a brambory s cuketami rozmačkáme na jemné pyré.
![Obrázek](http://album.fotoonline.cz/storage/fld/13793/13793-img_0535_571959.jpg)
ještě tu mám těch cuket neúrekom a navíc jsem našel i půl hlávky čínského zelí... Ach jo, já nechci umřít na zdravou výživu!
![Prekvapen :AB](./images/smilies/tdo12.gif)
![motliba CC](./images/smilies/motlitba.gif)