Hovězí žebírka s medem a česnekem

Hovězí žebírka s medem a česnekem

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 12:51

Recept od Honzy Hurycha

Suroviny:
4 hovězí žebra
1 dl ananasového džusu
3/4 dl sojové omáčky
1 dl medu
1 lžička sušeného zázvoru
2 stroužky utřeného česneku
1 cibule na kolečka

Postup:
Žebra uvařte skoro do hotova se solí a cibulí, nechte okapat.
Smíchejte všechny zbývající ingredience, nalijte na žebra a nechte marinovat asi 3-4 hodiny, občas obraťte.
Vyndejte a nechte okapat, marinádu nevylijte. Žebra dejte na gril, a za střední teploty grilujte asi 20 minut, za stálého pomazávání zbylou marinádou.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Hovězí žebírka s medem a česnekem

Příspěvekod miska12 » 22 říj 2014, 12:01

Tak dlouho čekat?Křen,hořčice a čerstvy chleba.
miska12
 

Re: Hovězí žebírka s medem a česnekem

Příspěvekod Mánek » 22 říj 2014, 12:55

ale to nebude ta chuť grilovaných, víš? :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun


Zpět na Hovězí

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron

x