![1.jpg](./download/file.php?id=1172&sid=a96f5d028924a96b8d22a06ce0f8c040)
- 1.jpg (33.09 KiB) Zobrazeno 3400 krát
Recept i fotky od wydryUpečenou, měkkou dýni (nebo uvařenou, zceděnou) rozmixuju, přidám jeden stroužek česneku (větší, ale podle chuti) a zaleju smetanou. Někdo šlehačkou, já sojovou smetanou Gran Cucina.
![2.jpg](./download/file.php?id=1173&sid=a96f5d028924a96b8d22a06ce0f8c040)
- 2.jpg (26.65 KiB) Zobrazeno 3400 krát
Kousek rozpuštěného másla a sůl.
Z čerstvé dýně sedřu něco julienne vláken, kterými kaši ozdobím spolu s opraženými piniovými oříšky. Je to lahodné.
kaše je vzhledem k vodnatosti dýně řidší. Hustší získáme vymačkáním pečené (vařené) dýně.
Přikusovat se dá jakékoliv maso, ale je to škoda v tomto případě. Julienne vlákna a oříšky jsou skvělá nástavba