Udírna Anuka? Debatoval jsem o tom s Bionaire (bereme od nich infra zářiče a další topidla) a myslím že by to doma šlo. Je to sice takové spíše douzení nebo ovonění ale kolikrát to bohatě stačí. Dělat v tom kus bůčku 8-10 hodin relativně půjde, akorát se bude muset hlídat, a přidávat palivo. Dle velikosti to je takové "příruční zavazdlo", když si chci doma honem něco dřevem ovonět ideální. I za ty peníze. Myslím že minimálně k vůli ceny lepší než udírna MUURIKKA, která by měla být ve stejném segmentu, akorát je malinko dražší.
Vyyzkoušená je udírna Bradley Countertop, ale taky trošku dražší kousek. Výhoda že se dá použít různé příchutě dřevin. Za to je plně digitální a pohlídá se sama.
http://grilovani-barbecue.com/viewtopic ... 144&t=2582Každopádně je z čeho vybírat...