Dřív jsem se k tomu nedostal, ale aspoň nyní. Udírna je na prodejně, tak jsem jí zběžně proskoumal. Velmi sympatická záležitost, musím říct. Je to taková větší "mikrovlnka" ale opravdu sympatická. Pro toho kdo rád experimentuje nebo nechce dělat příliš moc masa nabo třeba klobásek najednou, tak pro toho je ideální. Teď ještě aby se našel někdo kdo jí vyzkouší....
Jak patrno má dva rošty a ve spod pod celou udící plochou odkapový plech. Ze zadní strany je hadice pro odvod kouře a nádoba pro vyhořelé briketky, takže ty se nedostanou do udící komory. Inu vymakaná záležitost se chce říci.
Ahoj Mirďo, potěšil mně, určitě si ten zázrak pořídím, i když si nemyslím, že se pustím do uzení masa. Přece jen je to dlouhá příprava marinování a překládání, prostě spousta práce.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)