Čínská švestková omáčka

Čínská švestková omáčka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 20:46

Čínská švestková omáčka

3 lžíce povidel, nebo přiměřeně sušených švestek, ale bez pecek
1 lžíce sojové omáčky
1/2 lžičky cayanského pepře
1 lžička cukru, pokud možno hnědého
1 lžíce oleje
1/2 malé cibule, nasekané
1/4 l kuřecího vývaru

Vše svaříme a rozmixujeme do jednolité hmoty. Správně je téměř netekoucí, pokud je moc řídká, vařte až se odpaří, pokud je hustá, přidejte vývar.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1107
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron

x