Grilovaná salsa s avocadem

Grilovaná salsa s avocadem

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 14:23

Grilovaná salsa s avocadem

Suroviny:
Několik rozpůlených avokados. To se udělá nejlíp tak, že na délku naříznete avokado až k pecce, a pak pootočíte polovinami proti sobě.Tím se pecka z jedné poloviny oddělí. Pak do pecky "zasekněte" nůž a pootočením ji oddělíte i z druhé poloviny.
přiměřeně rajčat
poloviny červené cibule
čerstvá nať koriandru, nemáte-li, dejte zelenou petrželku.
trochu oleje

Zeleninu dejte osmahnout do změknutí na gril, pak na jemno usekejte nožem, přidejte koriandr a olej. Nechte několik hodin uležet.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků

x