Steak z halibuta s "tapenade" máslem

Steak z halibuta s "tapenade" máslem

Příspěvekod drobek » 19 srp 2010, 14:58

Steak z halibuta s "tapenade" máslem
Americas Test Kitchen

4 steaky z halibuta, bez kostí ale s kůží, 1 " (2,5 cm) silné
2 lžíce extra virgin olivového oleje
sůl a pepř
dílky citrónu k servírování

Na máslo:
4 lžíce neslaného másla
1 lžička usekaných čerstvých lístků tymiánu
1 lžička drceného česneku
1/8 lžičky strouhané pomerančové kůry
1/2 lžičky sardelové pasty
10 jemně posekaných černých oliv v oleji
1 1/2 lžičky brandy
1/8 lžičky soli
špetka pepře

Steaky potřete olejem, posolte a popepřete. Grilujte na středně silném ohni. 7-8 minut s jedním otočením, až jsou stejnoměrně a dobře až do středu propečené. Ihned servírujte s dílky citrónu.
Měkké máslo utřete vidličkou do pěny, vmíchejte ostatní ingredience vytvarujte 3 - 3,5 cm silný váleček, ten zabalte do folie a dejte vychladit. Podávejte plátky na rybě.
Přílohy
ja.jpg
ja.jpg (37.71 KiB) Zobrazeno 1566 krát
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Ryby

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x