Bacon Bombe

Bacon Bombe

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 27 pro 2011, 14:54

Grilované mleté maso BACON BOMB

1 kg mletého hovězího masa
1 kg mletého vepřového masa
600 g Bacon (uzený bůček nakrájený na plátky)
3 papriky
ca. 2-3 cl Magic Dust http://www.grilování-barbecue.com/viewtopic.php?f=24&t=740
1 cibule
250g nastrohaneho tvrdého sýra
BULLS EYE BBQ Sauce
hrubý pepř
sůl dle potřeby

Mleté maso smicháme, okořeníme. Z Bacon upleteme košilku dle tohoto návodu. http://www.blackforestbbq.tv/2011/bbq-bacon-bomb/. Na ní rozložíme mleté maso, nakrájenou papriku, posypem sýrem a zakápneme (nemusíte šetřit, ale s rozumem) BULLS EYE BBQ Sauce. Zbalime do válce. Dávat pozor, aby se košilka nerostrhala.Grilujem při teplotě 150-160°C až teplota uvnitř této vlastně rolády dosáhne 74°-76°C. Potřeme během grilu vodou rozředěnou Bulls Eye BBQ Sauce. Doba grilování ca. 1,5 hod.

Bacon.jpg


Kosilka.jpg


napln.jpg


Bacon1.jpg


bacon2.jpg
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Bacon Bombe

Příspěvekod Dag » 30 pro 2011, 07:54

jsem trochu zmatená obrázky......po krásné zavinuté sekané je další obrázek krásné nesekané rolády.....kde se tam vzala\,
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Bacon Bombe

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 30 pro 2011, 12:15

To je ta sekana. Znamy si taky mysleli, ze je to rolada z masa.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Bacon Bombe

Příspěvekod Dag » 30 pro 2011, 12:27

tak to klobouk dolů. Krásné. Zkusím také upéct, ale nevěřím, že se mně to tak povedu. Blahopřeji Ti.
Uživatelský avatar
Dag
Grillmeister
 
Příspěvky: 299
Registrován: 06 lis 2010, 00:08
Bydliště: Praha 6

Re: Bacon Bombe

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 30 pro 2011, 12:35

Dag není to těžké, jen to nesmíš v troubě takzvaně usušit, proto by byl teploměr na měření teploty masa dobrý.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko


Zpět na Vše co se nedá zařadit

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x