Kukuřičná a rajská salsa Santa Fe

Kukuřičná a rajská salsa Santa Fe

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 14:17

Kukuřičná a rajská salsa Santa Fe

Suroviny:
6 rajčat Roma, to jsou ta oválná, mají hodně masa a málo šťávy, oloupaných a bez semínek, v procesoru rozmělněných téměř na kaši
1 1/4 hrnku kukuřice z konservy
2 lžíce jemně sekané Jalapeňo papričky. Na to si vezměte gumové rukavice, papričku rozpulte a odstraňte semínka a vše bílé. Pokud použijete feferonku, postup bude stejný.
1 jemně nakrájená červená cibule
2 lžíce jablečného octa
1 lžíce usekané čerstvé (pokud možno) bazalky, 3 lžíce usekané nati koriandru (cilantro), ale můžete použít petrželku, ono je to skoro totéž

Všechno to smíchejte a nechte aspoň hodinu odstát.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron

x