Salsa Verde

Salsa Verde

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 14:34

Salsa Verde
podle Americas Test Kitchen

Suroviny:
1 krajíc sendvičového bílého chleba
1/2 hrnku dobrého olivového oleje
2 lžíce citrónové šťávy
2 nacpané hrnky čerstvých petrželových listů
2 středně velké ančovičky
2 lžíce kaparů
1 stroužek česneku, utřený nebo prolisovaný
sůl dle chuti
Otoustujte chléb, ale ne do hněda, jen usušte. Odstraňte kůrku a nakrájejte na centimetrové kousky.
Umixujte ve food procesoru chléb, olej a citrónovou šťávu. Přidejte ostatní a v pulsech umixujte vše do hladka.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron

x