Salsa Mexicana

Salsa Mexicana

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 14:37

Salsa Mexicana
Podle Ricka Baylese, Frontera Kitchen

Suroviny:
1 středně velká bílá cibule, nakrájená na kousky
1 až 2 serrano chillies nebo 1 menší jalapeno, bez sopky, semínek a bílého uvnitř, ( to pálí nejvíc) a jemně pokrájené
asi 35 dkg ( větší) rajčata, nakrájená na kostečky
2 až 3 lžíce čerstvého dobromyslu, nakrájené nadrobno (nemáte-li, použijte petrželku)
Asi 2 lžíce čerstvé šťávy z limetek

Cibuli propláchněte v cedníku vodou, dobře vytřepte a smíchejte se vším ostatním. Osolte, obvykle stačí asi 1 lžička. Vychlaďte nechte rozležet pár hodin.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Salsy a vůbec zeleniny za studena

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron

x