Růžový sliz

Povídání příliš dlouhá jako recept a příliš krátká na samostatnou knihu.

Re: Růžový sliz

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 led 2012, 14:31

Možná je pro nás i lepší, že kolikrát nevíme co koupíme. Mamon je tak zlý a že otráví lidí je mu jedno. Ty, kteří toto svinstvo produkují a prodávají patří do kriminálu. U nás se říká kupuj maso u MMF Metger meines Vertrauens. Jen u řezníka, kterému důvěřují.Pak nejsou problémy. banan; banan;
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Re: Růžový sliz

Příspěvekod drobek » 22 led 2012, 17:50

Podívej, dlouho jsme to jedli a netušili. Určitě to nikoho nezabije, ale prostě je to hnus a neberu. Nechtěl jsem lidem nařizovat, jen upozornit, pootevřít lidem oči aby četli etikety. Když je na mase napsáno že obsahuje určité procento vody, kupuješ drahou vodu která se při vaření vypaří. Včera jsem chtěl koupit uzené, a hele, "Water added, 30%. - přidáno voda,. A šup s tím zpátky do police.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Re: Růžový sliz

Příspěvekod Mánek » 22 led 2012, 18:46

Já už jsem téměř přešel na "staré dobré časy", tedy "udělej si doma sám, aspoň víš, co v tom máš!". :)
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme! :D
Uživatelský avatar
Mánek
Vládce vod
Vládce vod
 
Příspěvky: 1226
Registrován: 19 srp 2010, 20:27
Bydliště: Moravský Beroun

Re: Růžový sliz

Příspěvekod iva » 22 led 2012, 19:05

maso v super-hyper nekupuji, dokonce se zdráhám i v Makru (alias Metro). :(
Už jsem někde psala, že když vyjedu pro kvalitní krůtí, vepřové a hovězí maso a uzeniny, ujedu 60 km. Tak jezdím jednou tam a podruhé onam... a ujedu 50, resp. 32 km :evil:
Uživatelský avatar
iva
Grillman
 
Příspěvky: 137
Registrován: 05 lis 2010, 10:06
Bydliště: Oleška - Středočeský kraj

Re: Růžový sliz

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 22 led 2012, 19:09

S Metrem mám v Německu dobré zkušenosti. Zatím jsem tam s masem neměl problém.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

PředchozíDalší

Zpět na Poučné a veselé povídání o vaření

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x