Barbecue omáčka s whisky a houbami

Barbecue omáčka s whisky a houbami

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 19:27

Barbecue omáčka s whisky a houbami
na kuřata, ale i jiná masa

0,5 litru nasekaných čerstvých hub, i žampiony vyhoví
0,25 l hovězího vývaru
1 dl whisky
3 lžíce másla
2 lžíce mouky
2 zelené cibulky, nasekané
1 lžička čerstvé petrželky, nasekané
1 stroužek česneku

Vytřete kastrolek česnekem, rozpusťte 2 lžíce másla, přidejte mouku a udělejte jíšku. Za stálého míchání přidejte vývar, přidejte petrželku a vařte do zhoustnutí. Na zbylé lžíci másla poduste cibulku a houby až jsou měkké. Přidejte whisky a zahuštěný vývar. Nechte několik minut přejít varem.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1107
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron

x