S bourbonskou whisky

S bourbonskou whisky

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 21 srp 2010, 20:35

S bourbonskou whisky
Podle Emerila Lagasse

0,8 l kečupu
2 dl whisky, pokud možno, jak recept zní, bourbon
1 lžíce melasy
1 lžíce kreolské, nebo aspoň kremžské hořčice
1 lžíce česneku
1,25 dl cukru
1 lžička červeného, cayanského pepře
1 lžička worchesthire sauce
1/2 lžičky soli
1 lžíce čerstvého nastrouhaného zázvoru (nebo jen na menší kousky nakrájeného, ono se to stejně rozmixuje)

Vše vložte do food procesoru a mixujte až je to hladké, asi 15 sec. Skladujte v chladu.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1107
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na BBQ sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků

x