Argentinská omáčka

Argentinská omáčka

Příspěvekod Brutzel-Svejk » 17 srp 2010, 17:53

Argentinská omáčka

Suroviny:
1/4 hrnku bílého octa (normální kuchyňský ocet, jen nic speciálního - vinný, balsamic...)
2 jalapeňos nebo feferonky, nasekané
4 stroužky česneku
4 bobkové listy
1/2 hrnku čerstvé nasekané petrželky
1/2 hrnku čerstvého nasekaného oregana
1/3 hrnku olivového oleje
sůl, pepř

Vše umixujte v mixeru, je určeno na steak až je na talíři.
Kdybych k tomu měl ještě sílu, nedělal bych vůbec nic.
Obrázek
Uživatelský avatar
Brutzel-Svejk
Bakalář
Bakalář
 
Příspěvky: 1105
Registrován: 16 srp 2010, 19:25
Bydliště: Nemecko

Zpět na Steak sauce

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x