Popis přípravy: Do kuřecího masa vetřeme grilovací koření, uložíme do misky a zalijeme olejem. Maso necháme v lednici marinovat alespoň dvě hodiny. Cibule a papriky nakrájíme na kolečka a sýry rozkrojíme naplocho. Na rozpálenou suchou pánev položíme odleželé kuřecí řízky kůží dolů a opečeme cca 4 minuty dočervena. Poté maso obrátíme, na opečenou stranu položíme kolečko cibule a kolečko sýra. Pánev přiklopíme a ještě asi 4 minuty opékáme. Na druhé pánvi v rozehřátém oleji zbylém po marinování masa osmažíme zbytek cibule rozebraný na kolečka. Podáváme s vařenými brambory posypanými osmaženou cibulí a jako oblohu použijeme plátky různobarevných paprik.
Nezáleží na výši důchodu, ale na tom, kolikrát ho dostaneme!
Mánku Mánku, kdyby sis přečetl Hovory s řezníkem, dočetl by ses že průmyslové směsi nee, a grilovací koření už vůbec ne. Podle ní je to nacpané dochucovadly, nehodnými kuchaře. No, já to taky nevěděl, ale teď už to vím a jsem děsně chytrej.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)