Žebírka s whisky

Žebírka s whisky

Příspěvekod drobek » 05 zář 2010, 22:04

Žebírka s whisky
Steven Reichlen

3 kusy žebírek - 1 - 1,5 kg
1 hrnek bourbon whisky
1 lžíce soli
1 lžíce papriky
1 lžíce hnědého cukru
1 lžička sušeného česneku
1 lžička sušené cibule
barbecue omáčka podle chuti
2 hrnky třísek z tvrdého voňavého dřeva namočené na dvě hodiny do piva.

Z žebírek stáhněte tu zadní blánu jak popsáno v návodu na žebírka a naložte je na půl hodiny v chladu do whisky, několikrát je obraťte. Po půl hodině whisky vylejte, žebírka osušte.
Smíchejte vše ostatní a omatlejte tím dobře žebírka. Nechte ještě 30 minut odležet a pak velmi zvolna grilujte.
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová

Zpět na Vepřové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron

x