od j3david » 24 led 2015, 13:12
Momentálně jsem v Indonesii. Občas se tady vyskytne zemětřas. Včera navečer to trochu zatřepalo hotelem. Ne moc, jenom jako když autobus jede přes přejezd. Nic se nestalo, ale důsledek to mělo, že zděšenější hosté ... taky já ... vyběhli před hotel k bazénu. No a když už tam všichni byli a zemětřas skončil, personál hotelu využil příležitosti, vytlačil k bazénu dva grily a kuchaři začali na grilu likvidovat obsah ledniček a vše co neudali za poslední dny. Změnilo se to v docela sympatickou žranici, za nějakých v přepočtu 17 dolarů to bylo "all you can eat". Prostě možno sežrat co dokážeš. Ale zpátky k těm přílohám. Došlo přesně k tomu, co jsem popisoval. Všichni přežraní a začali se shánět po něčem alternativnějším. Kuchaři byli kreativní, tak byla možnost ochutnat grilovanou papaju, ananas, několik druhů banánů .... brambory ovšem ne, ty jsou tady tude nedostupné (prý je tady nevypěstují kvůli plísním), zeleniny které ani neumím pojmenovat. Asi i bambus. Skoro bych řekl, že tyto "přílohy" měly větší úspěch než masíčka. Jo - docela dobré byly na asi 3 cm kousky nasekané stvoly od česneku.
Wiking