Drůbeží ňadro s rebarborovou šalší / Filet w sosie z rabarba

a vše co k tomu patří a to jsou i přílohy

Drůbeží ňadro s rebarborovou šalší / Filet w sosie z rabarba

Příspěvekod gmp » 28 čer 2015, 14:21

1 drůbeží ňadro
2 – 3 lodyhy rebarbory
2 – 3 PL medu
200 ml smetany
sůl, mátu

Na pánvi si rozehřeju máslo, orestuji na kostky pokrájené ňadro kuřecí. Jen co se zatáhne, posolím. Očistěnou rebarboru pokrojím na kousky přihodím na pánev a restuji.
V misce si smíchám smetanu s medem, pokud je příliš husto, přidám nemnoho vody. Vliju na pánev (opětovně upozorňuji – nepleťte do toho anatomii) a za občasného zamíchání dusím na pomalém ohni do úplného změknutí (čtěte pozorně! Změknutí, ne zblbnutí). Posekám mátové lístky a lehce přizdobím na talíři.
Uživatelský avatar
gmp
Kuchař
 
Příspěvky: 67
Registrován: 10 lis 2010, 21:26

Re: Drůbeží ňadro s rebarborovou šalší / Filet w sosie z rab

Příspěvekod drobek » 30 čer 2015, 08:24

Hmmm, zajímavé, až si vzpomenu koupit rebarboru zkusím. HP
Skleróza je nejkrásnější choroba. Nebolí a každý den se člověk dozví něco nového.... (Aurelius Augustinus)
Uživatelský avatar
drobek
Spokojený důchodce
Spokojený důchodce
 
Příspěvky: 1873
Registrován: 17 srp 2010, 14:59
Bydliště: Skalka 1946; 56002 Česká Třebová


Zpět na Drůbeží maso

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

x